rabattkoder

Välkommen

I dagens läge när ehandeln ökar allt mer för varje år som går kan det vara bra att känna till hur man handlar på nätet så billigt som möjligt. Därför kommer här en enkel förklaring av diverse fenomen och begrepp som finns kopplat till shopping på nätet. Många butiker som finns som fysiska butiker, på stan eller i köpcentrum, har också butiker på internet.

Dessa kallas för webbutiker eller webshoppar. Här kan man ofta handla precis samma varor som i de fysiska butikerna och sedan får man ett paket på posten med det man beställt. Generellt brukar priserna på internet vara aningen billigare eftersom företagen då kan spara pengar eftersom de inte måste äga en butikslokal eller lager på samma sätt. De säljer ju från samma ställe till hela landet eller kanske hela världen i vissa fall.

Man måste dock oftast betala frakt för att posten ska köra hem prylarna istället. Vissa butiker bjuder på frakten medan andra lägger till en extra fraktkostnad. Det beror lite på var man handlar. Betalar gör man enkelt via postförskott, faktura eller direkt på nätet med sitt bankkort eller kreditkort. Det är allt som oftast helt säkert men man ska alltid tänka på vem eller var man använder sina kontouppgifter. Det bästa sättet att spara pengar på när man handlar på nätet är att använda rabattkoder. Rabattkoder brukar finnas på de flesta webshoppar och det är en kod man anger för att få en viss rabatt på sitt köp.

Dessa rabattkoder kan också kallas rabattkuponger. Webbutiker brukar också ha speciella erbjudanden eller kampanjer. Ni har säkert hört talas om Black Friday till exempel. Detta är en dag där nästan alla webshoppar har speciella kampanjer med rabatter eller rea. Lyckas man hitta en kampanj som man dessutom kan använda en rabattkod till kan man spara väldigt mycket pengar och ett köp kan bli riktigt billigt!

Något som är vanligt är till exempel rabattkoder till bokus

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)